Automatgearkasseskylning

Oplever du problemer med din automatgearkasse, er den blevet langsom i gearskiftet eller er den begyndt at skifte gear dårligt, du føler evt. at gearkassen ”hænger” mellem gearene, motorens omdrejninger går op og ned, selvom du holder en konstant hastighed?

Hvis du kan svare JA, til nogle af disse spørgsmål, så trænger din automatgearkasse til at blive skyllet/ renset, da der så ofte er kørt for langt på serviceintervallet.

 Automatgearkasser skal vedligeholdes/ serviceres som din motor skal. Olien bliver slidt, der ophober sig aflejringer/ skidt fra komponenter og olien oxiderer. Derfor er det vigtigt at få skiftet olien/ renset gearkassen.

Skylning af gearkasse vs olieskift.

Ved gennemskylning af gearkassen, renser man alle interne komponenter og den olie der er i bundkar, converter, oliekøler, ventilblok mm bliver skiftet. Der bliver i gennemsnit brugt 15-20 liter olie i alt, netop for og sikre at automatgearkassens komponenter er rene. De rene gearkassekomponenter og den nye olie vil give et bedre gearskifte og beskyttelse af de vitale dele og dermed forlænges levetiden på gearkassen.

Ved olieskift, bliver kun ca halvdelen af olien skiftet. Sammenlign det med at man kun skifter halvdelen af motorolien….. Det er ikke optimalt og blande ny og gammel olie, da gearkassen ikke bliver renset.

Hos Vinthers Auto ApS anbefaler vi at få skyllet automatgearkassen for hver 60.000-80000 km. Hvilke de fleste bilproducenter ligeledes anbefaler.

Få skyllet gearkassen og få længere levetid på gearkassen, bedre gearskift og økonomi.

For yderligere spørgsmål kontakt Vinthers auto ApS.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål