LIQUI MOLY renseprodukter

Vinthers Auto ApS tilbyder LIQUI MOLY renseprodukter til indsprøjtningssystemer, udstødningssystemer og motorer. Disse bruges til vedligehold/ reparation på diesel og benzinmotorer på alle person og varevogne.

Alle motorer soder/ kokser til i mere eller mindre grad, afhængig af kørselsmønster. Det er et problem, da det på sigt skader motor og motor komponenter. Dette giver sig til kende ved større forurening, motorlampen lyser, problemer med forureningstest til syn, bilen oser, dårlig brændstof økonomi, dårlig trækkraft, tilstoppet partikelfiltre/ katalysatorer, defekte indsprøjtningsdyser osv. Koldstarter og korte køreture forværrer problemet, grundet lav motortemperatur mm. og ofte med store værkstedsregninger til følge. .

Afhængig af hvor stor skaden er, bruger vi forskellige rense metoder. Det kan være lige fra et LIQUI MOLY additiv som tilføres brændstoffet når du tanker, til en komplet rens af indsprøjtningssystemet med LIQUI MOLY special rensemaskine eller en motorbehandling som udføres på værkstedet.

I de fleste tilfælde er det muligt at få renset sod og koks ud af motor og indsprøjtnings/ udstødningssystemer, hvorefter bilen kommer til at køre ordentligt igen.

Det anbefales at tilsætte LIQUI MOLY additiv til brændstoffet hver 2000 km afhængig af kørselsmønster.

En komplet rens af indsprøjtningssystemet eller motor, anbefales eks. ved service eller efter behov.

Forkæl din motor som du forkæler dig selv - brug LIQUI MOLY renseprodukter og pas på miljøet og pengepungen.

For yderlige information kontakt Vinthers Auto ApS eller læs mere på www.longlifecenter.dk/

Kontakt os, hvis du har spørgsmål