WYNNS renseprodukter

VINTHER'S Autoreparation tilbyder WYNNS renseprodukter til indsprøjtningssystemer og udstødningssystemer på diesel og benzin motorer på alle person og varevogne.

Alle motorer soder/ kokser til i mere eller mindre grad afhængig af dit kørselsmønster. Det er et problem, da det på sigt kan skade motor og motor komponenter.

Dette giver sig til kende ved større forurening, motorlampen lyser, problemer med forureningstest til syn, bilen oser, dårlig brændstof økonomi, dårlig trækkraft, tilstoppet partikelfiltre/ katalysatorer, defekte indsprøjtningsdyser osv. Koldstarter og korte køreture forværrer problemet, grundet lav motortemperatur mm. og ofte med store værkstedsregninger til følge.

I de fleste tilfælde er det muligt og få renset sod og koks ud af motor og indsprøjtnings/ udstødningssystemer, hvorefter bilen kommer til at køre ordentligt igen.

Afhængig af hvor stor skaden er, bruger vi forskellige rense metoder. Det kan være lige fra et WYNNS ADDITIV som tilføres brændstoffet når du tanker, til en dybderens med WYNNS special rensemaskine som skal udføres på værkstedet hos VINTHER'S Autoreparation.

WYNNS ADDITIV som tilføres brændstoffet er til let tilsodet motorer og findes i forskellige varianter og WYNNS dybderens er til meget tilsodet motorer.

Det anbefales at tilsætte WYNNS additiv til brændstoffet hver 5000-7000 km.

Dybderens anbefales eks. ved stort service eller efter behov afhængigt af kørselsmønster.

Forkæl din motor som du forkæler dig selv - brug WYNNS renseprodukter og pas på miljøet og pengepungen.

For yderlige information: http://www.wynns.eu/

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev